Friday, April 12, 2013

CARA DAPAT RIBUAN LIKE FACEBOOK “APLIKASI FACEBOOK MANIA”


Hari ini saya nak share satu lagi pakej yang boleh anda buat duit darinya iaitu berkaitan dengan Facebook Fanpage dimana aplikasi ini akan membolehkan anda meningkatkan like Facebook Fan Page anda. Cuba bayangkan jika Like Facebook Fan Page anda meningkat maka jualan anda pun akan meningkat…Semua ini tidak mustahil bagi anda yang menjalankan bisnes online di Facebook Fan Page..

Biar saya terangkan sedikit mengenai Fan Page..Ia adalah sebuah laman yang terdapat di dalam Facebook. Tujuannya Fanpage ini diwujudkan adalah untuk sesuatu produk, syarikat atau individu untuk menarik customer dan juga ia dapat memberi maklumat mengenai sesuatu Fan Page yang telah diwujudkan..Ianya juga dapat memberi info untuk meningkatkan tahap kesedaran dan penggunaan sesuatu produk itu kepada pengguna. Kalau anda lihat ramai selebriti @ personaliti terkenal juga menggunakan medium Facebook Fan Page sebagai satu platform untuk berhubung dengan ahli atau peminat mereka..


KENAPA “LIKE” DI FACEBOOK FAN PAGE AMAT PENTING

Adakah anda menjalankan perniagaan secara online di facebook. Saya cadangkan anda wujudkan satu Facebook Fan Page mengenai bisnes anda..Ini kerana persaingan dunia perniagaan kini semakin sengit..Pelbagai cara digunakan untuk melariskan barangan yang dijual..Oleh itu jika anda tidak buat, maka pesaing-pesaing anda akan buat. Ini akan menyebabkan anda akan kerugian kerana tidak bersaing secara sihat..

Jadi bila anda telah buat Facebook Fan Page, maka anda perlu tingkatkan promosikan agar semua orang tahu yang anda ada Facebook Fan Page..Selepas itu benda yang sangat-sangat penting yang perlu anda lakukan ialah untuk mendapatkan jumlah LIKE yang tinggi untuk Facebook Fan Page anda..Apa yang anda perlu tahu adalah semakin ramai pengunjung Facebook like Facebook Fan Page anda, maka semakin besar peluang anda untuk buat duit dan dapat keuntungan dari Facebook..Ini kerana setiap kali anda update status di Facebook Fan Page mengenai produk jualan anda ianya akan keluar di wall individu yang like Facebook Fan Page anda..Tidak hairanlah sekarang ini ramai yang menggunakan pelbagai cara untuk mendapat beribu-ribu LIKE untuk melariskan produk jualan di Facebook

Hakikatnya sekiranya anda mendapat 100 LIKE @ 1000 LIKE, potensi untuk anda melariskan jualan produk anda di Facebook adalah cerah dimana pengunjung dan pelanggan anda menyukai produk jualan anda..


Mari saya perkenalkan satu pakej yang mane ianya boleh membantu anda untuk mendapatkan 100 LIKE @ 1000 LIKE dengan mudah..Pakej ini di reka khas oleh ENCIK KAMARULZAMAN (Pakar Aplikasi Viral FB)

Pakej ini menggunakan teknik viral yang mana ia memang sangat berkesan..Jadi bila sebut ‘VIRAL’ ia umpama virus yang merebak dalam barah yang amat-amat sukar untuk dikawal. Dengan itu jika anda memiliki pakej ini maka anda boleh gunakan skrip viral ini sepenuhnya yang mana viral berkenaan mampu sebarkan pautan fan page anda dan membuat penyebaran yang sukar untuk dibendung.

Jangkitannya akan tersebar secara berganda dari seorang ia berjangkit ke 5 orang, dari 5 orang ini ia berjangkit pula ke 25 orang, 125 orang, 600 orang dan seterusnya meningkat dan meningkat dan meningkat.Kerana itulah teknik viral ini sangat-sangat berkuasa tinggi untuk dapat LIKE yang banyak dalam masa yang singkat.


5 PERKARA KENAPA PERLU MEMILIKI PAKEJ “APLIKASI FACEBOOK MANIA” INI

  • Boleh gandakan LIKE anda dari puluhan sehingga ribuan LIKE untuk Facebook Fan Page
  • Dapat meningkatkan promosi jualan dan pemasaran produk di Facebook Fan Page
  • Pulangan keuntungan dari pengunjung/pelawat yang membeli produk di Facebook Fan Page anda adalah tinggi.
  • Pelaburan yang kecil tetapi keuntungan yang berlipat kali ganda dan berterusan.
  • Facebook Fan Page anda akan menerima kunjungan pelawat dan LIKE yang tinggi yang mana promosi demi promosi perlu anda pergiatkan terlebih dahulu.

SEKIRANYA ANDA MEMILIKI PAKEJ INI &
DAPATKAN BONUS ISTIMEWA BUAT ANDA...


1) BONUS UPDATE & SKRIP TAMBAHAN
Dari semasa ke semasa Encik Kamarulzaman akan berikan anda skrip-skrip terkini dan yang terbaru juga skrip-skrip tambahan secara SURPRISE kepada anda. Ini akan membantu anda lagi untuk terus bina empayar LIKE fan page anda. Semuanya PERCUMA!

2) AKAUN FTP(HOSTING + SSL)  PERCUMA 3  BULAN
Anda tidak perlu nak peningkan kepala lagi mana nak cari Domain+Hosting+SSL yang murah untuk memasang skrip ini.Anda hanya perlu lakukan tempahan dan miliki Aplikasi Mania dan Encik Kamarulzaman akan tunjukkan bagaimana anda boleh memilikinya. Memang BERBALOI..***Selepas 3 bulan anda cuma perlu bayar RM20 setiap bulan

3) KHIDMAT SOKONGAN
Encik Kamarulzaman tidak akan membiarkan anda terkial-kial seorang diri menggunakan Aplikasi Facebook Mania ini kerana Encik Kamarulzaman mempunyai Group FB yang bakal membantu anda dan memberi sokongan kepada anda.

JADI APA TUNGGU LAGI TEMPAH SEKARANG !!!

Untuk dapatkan pakej ini, sila klik Link dibawah

Sila klik banner dibawah


RUMUSAN

Pada pendapat saya.. PAKEJ APLIKASI FACEBOOK LIKE “APLIKASI FACEBOOK MANIA” yang dihasilkan oleh ENCIK KAMARULZAMAN adalah pakej yang lengkap dan padat dengan segala teknik Viral LIKE di curahkan untuk membantu meningkatkan LIKE di Facebook Fan Page anda.. Seterusnya dapat meningkatkan jualan di Facebook Fan Page anda..

HARGA

Dari segi harga pula, pakej ini amat berpatutan dan berbaloi untuk dimiliki kerana pakej ini mampu meningkatkan keuntungan anda di dalam penjualan produk di Facebook Fan Page anda..malah kredibiliti anda di Facebook semakin meningkat dan menyerlah kerana mampu mengumpul beribu-ribu LIKE dalam masa yang singkat

Jadi saya syorkan anda memiliki segera PAKEJ APLIKASI FACEBOOK LIKE “APLIKASI FACEBOOK MANIA”...Ianya memang berbaloi dengan wang yang telah anda laburkan.No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...