Saturday, 6 October 2012

RAHSIA KUASAI BAHASA MANDARIN TERBONGKAR !!!!


 KETAHUI CARA CEPAT DAN SENANG
BAGAIMANA KITA DAN ANAK-ANAK ANDA BOLEH MENGUASAI BAHASA MANDARIN DENGAN HANYA MEMPELAJARINYA DI RUMAH SAHAJA HANYA 7 HARI !!!!!

  
KENAPA BAHASA MANDARIN ?


PELUANG PEKERJAAN DI MERATA-RATA TEMPAT
KINI BANYAK SYARIKAT-SYARIKAT BESAR YANG DIKUASAI OLEH BANGSA CINA MELETAKKAN BAHASA MANDARIN SEBAGAI SYARAT UTAMA UNTUK BEKERJA DI SYARIKAT MEREKA.

SUDAH TENTU BANGSA-BANGSA SELAIN DARI BANGSA CINA YANG TIDAK TAHU BERBAHASA MANDARIN TIDAK AKAN DAPAT PELUANG UNTUK BEKERJA DI SYARIKAT TERSEBUT. HENDAK SALAHKAN SYARIKAT TERSEBUT TIDAK BOLEH JUGA KERANA URUSAN PEKERJAAN MEREKA BANYAK BERKISARKAN BAHASA MANDARIN.

BAHASA YANG SANGAT SESUAI UNTUK BELAJAR METAMATIK
RAMAI YANG SEDIA MAKLUM TERMASUK ANDA SENDIRI TAHU APA ITU SEMPOA..IA SATU SISTEM PERKIRAAN MENGGUNAKAN ALAT YANG DINAMAKAN SEMPOA. DENGAN MENGUASAI SISTEM INI, ANDA DENGAN MUDAH & SUDAH TENTU PERLU MENGUASAI BAHASA MANDARIN ITU SENDIRI.

OLEH JIKA ANDA ATAU ANAK-ANAK ANDA TAHU BAHASA MANDARIN MAKA POTENSI UNTUK IA MENGUASAI ILMU METAMATIK SANGATLAH TINGGI.

BAHASA YANG BANYAK DIGUNAKAN DALAM PERNIAGAAN
TIDAK BOLEH DISANGKAL LAGI, DIMANA WALAUPUN BANGSA CINA YANG BAHASA RASMINYA BAHASA MANDARIN MERUPAKAN 30% POPULASI DI NEGARA KITA, AKAN TETAPI 80% DARI KUASA EKONOMI DAN PERNIAGAAN DIKUASAI OLEH MEREKA.

BAYANGKAN JIKA SAMPAI MASA ANAK-ANAK ANDA DEWASA KELAK PELUANG UNTUK BERJAYA DALAM PERNIAGAAN AMAT-AMAT CERAH KERANA DAPAT MENGUASAI BAHASA MANDARIN SEBAGAI BAHASA YANG MELAKUKAN URUSAN PERNIAGAAN

DIHORMATI DAN DIPANDANG TINGGI
BAYANGKAN JUGA JIKA ANAK-ANAK ANDA DAPAT MENGUASAI BANYAK BAHASA MANDARIN INI DAN SEKURANG-KURANGNYA 3 BAHASA IAITU BAHASA MELAYU, BAHASA INGGERIS DAN BAHASA MANDARIN. MEREKA AKAN DIHORMATI DAN DIPANDANG TINGGI. SUDAH PASTI DAPAT MENGELAKKAN DIRI MEREKA DARI GEJALA PENIPUAN KERANA TIDAK FAHAM BAHASA MANDARIN.


MASALAH & HALANGAN BELAJAR BAHASA MANDARIN


·        ANDA SENDIRI YANG XTAU BAHASA MANDARIN LEPAS TU NAK AJAR ANAK YANG BELAJAR BAHASA MANDARIN..SO MAKIN PENING DAN SUSAH JADINYA.

·       TIDAK BANYAK KELAS-KELAS BAHASA MANDARIN YANG DIJALANKAN BERHAMPIRAN TEMPAT TINGGAL ANDA. OLEH AGAK SUKAR UNTUK ANAK-ANAK ANDA MENYERTAI KELAS-KELAS TERSEBUT.

·        KOS PEMBELAJARANNYA AGAK TINGGI DAN BAYANGKAN KALAU ADA 3 ATAU 4 ORANG ANAK MAKA KOSNYA BAKAL BERGANDA.

·       ANGGAPAN ANDA SENDIRI YANG MEMIKIRKAN BAHASA MANDARIN INI SANGAT SUKAR UNTUK ANAK-ANAK ANDA PELAJARI.JADI RAHSIA UNTUK ANDA KUASAI BAHASA MANDARIN TERBONGKAR


KLIK DISINIJOMMANDARIN.COM


JOMMANDARIN.COM MERUPAKAN SEBUAH PERISIAN UNTUK MEMPELAJARI DAN MENGUASAI BAHASA MANDARIN MENGGUNAKAN KAEDAH YANG PANTAS DAN MUDAH. 

IA BEROPERASI SECARA INTERAKTIF DAN DIGUNAKAN SECARA ONLINE. 

BILA SEBUT PASAL 'ONLINE' INI IA BERMAKSUD DENGAN HANYA MENYEDIAKAN SEBUAH KOMPUTER @ LAPTOP BESERTA DENGAN SAMBUNGAN INTERNET “ BROADBAND @ STREAMYX DAN ANDA SETA ANAK-ANAK ANDA BOLEH :

·  MENGGUNAKAN APLIKASI PERISIAN INI WALAU DIMANA SAHAJA MEREKA BERADA. YANG BAGUSNYA IANYA BOLEH DILAKUKAN DI RUMAH SAHAJA DAN ANDA BOLEH MEMANTAU PRESTASI MEREKA.

·   MENGGUNAKANNYA PADA BILA-BILA MASA MENGIKUT KESESUAIAN MASA. YANG MENARIKNYA IA BOLEH DIGUNAKAN BERKALI-KALI DAN MENGULANGI SETIAP PELAJARAN MENGIKUT SUKA ANDA.


 

  CUKUP MUDAH HANYA 4 LANGKAH SAHAJA UNTUK KUASAI BAHASA MANDARIN


demo 

LANGKAH #PERTAMA : ADALAH MEMPELAJARI SEBUTAN-SEBUTAN DALAM BAHASA MANDARINmodule 2

LANGKAH #KEDUA : SELEPAS ANAK-ANAK ANDA TELAH MENGUASAI SEBUTAN-SEBUTAN YANG BETUL MEREKA AKAN DIAJAR BERKENAAN PERBENDAHARAAN KATA ATAU 'VOCABULARY' DALAM BAHASA MANDARIN. module 3

LANGKAH #KETIGA : ANAK-ANAK ANDA AKAN APLIKASIKAN APA YANG TELAH DIPELAJARI PADA LANGKAH #1 DAN #2 DIMANA LATIHAN DIALOG AKAN DIPERKENALKAN DAN KESEMUA LATIHAN YANG DIBERIKAN AKAN MENYEBABKAN ANAK-ANAK ANDA BOLEH BERKOMUNIKASI DENGAN BAHASA YANG MUDAH.
module 4

LANGKAH #KEEMPAT : LANGKAH TERAKHIR YANG PERLU DITEMPOHI BAGI MENGUASAI SEPENUHNYA BAHASA MANDARIN MUDAH. DENGAN MENGHABISKAN PERINGKAT INI ANAK-ANAK KINI BOLEH BERKOMUNIKASI DENGAN BAIK DALAM BAHASA MANDARIN. HEBAT BUKAN 
KLIK BANNER ATAU LINK DIBAWAH  UNTUK TEMPAHAN SEKARANG

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...