Saturday, 8 December 2012

RAHSIA MENANG SEBUTHARGA KERAJAAN TERBONGKAR !!!!

Maklumat ini mungkin jalan atau cara untuk menambahkan pendapatan anda, atau meluaskan peluang bisnes yang memberikan kebebasan kewangan serta menyelesaikan masalah hutang-piutang anda. Anda berada di sini tepat pada waktunya...

ANDA Mahukan RM80,000.00 Di Dalam Akaun Bank Anda Pada Bulan Ini ?
Dalam masa 18 bulan secara part time (kerja separuh masa) - Bagaimana saya yang hampir jatuh muflis dan bangkit semula dengan berbekalkan magik pemasaran yang tepat dan teknik di luar kotak (out of box) untuk mendapatkan projek-projek dari kerajaan bernilai sehingga RM0.5 juta. - Mengalahkan syarikat kroni-kroni murahan diluar sana!!!
Tahukah anda melalui bisnes kecil-kecilan dengan membekal keperluan untuk kerajaan ini boleh menghasilkan pendapatan yang lumayan sebagai contoh:
 • RM2,500.00 dalam satu urusniaga dan ianya hanya mengambil masa 1 hari sahaja. Tanpa modal satu sen pun.
 • RM5,800.00 dalam masa 7 hari..Dengan sedikit usaha sahaja.Saya pasti anda ingin sangat mengetahui rahsia di ataskan. Sebenarnya bukan itu sahaja malah ada banyak lagi yang boleh saya kongsikan kepada anda.

Oleh itu, jika saya nak pecahkan rahsia bisnes dengan kerajaan ini, saya kena dedahkan dan bocorkan semuanya sekali... Bukan satu dua rahsia sahaja.

Jadi semua rahsia bisnes dengan kerajaan ini, telah saya kumpulkan dalam satu pakej ebook. Dalam ebook ini pelbagai perkara yang berkaitan dengan perniagaan membekal kepada pihak kerajaan yang saya ingin kongsikan… 
 • Cara untuk memulakan perniagaan "tender dan sebutharga".
 • Cara untuk menembusi pasaran local.
 • Cara untuk susun strategi & marketing bisnes dengan betul.
 • Bagaimana untuk menang tender dan sebutharga.
 • Bagaimana cara untuk mendapat keuntungan yang besar.
 • Akhir sekali cara bagaimana anda boleh luaskan perniagaan tersebut sehingga tak menang tangan.

Bukan ebook yang ingin saya perkenalkan tetapi maklumat kupasan penting dan  kandungan di dalam ebook tersebut. Kandungan dan tips-tips yang sangat-sangat bernilai tinggi.  

Banyak Syarikat Yang Tidak Tahu?

Ini adalah satu cara dan lubuk sebenar buat duit dengan kerajaan bagi syarikat yang menjalankan perniagaan kecil-kecilan. Ramai yang tidak tahu mengenai pembelian terus dan wang panjar. Pembelian terus adalah kaedah pembelian oleh kerajaan yang dilakukan secara terus tanpa perlu mengiklankan kepada umum. Nilai pembelian pula adalah bernilai bawah RM50, 000 bagi satu-satu projek atau pembekalan manakala bagi wang panjar adalah RM500. Pembelian boleh dilakukan terus daripada anda tanpa perlu melalui proses yang sukar dan panjang. Dapatkan  tips atau items yang sesuai untuk membekalkan barang melalui pembelian terus...Sila Klik Disini : Tips @ Items


Mudah bukan kalau dah tahu rahsia..jika anda ingin menambah pendapatan melalui bisnes kerajaan ini, maka untuk itu saya sarankan supaya anda Klik Link di bawah atau Banner Rahsia Bisnes Kerajaan dan baca apakah sebenarnya yang terkandung di dalam ebook yang saya nyatakan itu.Saya TIDAK JAMIN, ANDA boleh dapat projek dengan kerajaan..tapi Saya BOLEH JAMIN, anda akan dapat sesuatu ilmu dan panduan baru yang sangat-sangat bernilai dan berguna untuk sesiapa sahaja yang ingin berjinak dengan perniagaan dengan kerajaan.

DAPATKAN & KLIK DI LINK DI BAWAH INI :5 comments:

 1. Salam.. camana nak dptkn ebook tu. Sila email hadisadari77@gmail.com / 0192123336. Tq

  ReplyDelete
  Replies
  1. wslm tuan..jualan ebook mengenai tajuk diatas telah ditutup..sy syorkan tuan untuk tengok ebook melalui link dibawah sb content dia hampir sama..itupun jika tuan masih berminat..Klik disini : Rahsia Menenangi Perolehan Kerajaan

   Delete
 2. salam tuan..time kasih buat review buku ini..sy dh beli..alhamdulillah rujukan yang sangat berguna & kini sy dah dapat hasil berlipat kali ganda dengan panduan yg berguna ini..time kasih byk2 tuan..

  ReplyDelete
  Replies
  1. wsalam tuan..alhamdulillah semoga success..tq

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...