Friday, 11 December 2015

INCOME PERTAMA MELALUI JOBDIRUMAH MEMANG MASYUKKK


Alhamdulillah berbaloi melalui tugas pertama dengan mendaftar jobdirumah ini akhirnya dapat jugak income walau pun tak banyak..Rase macam berkobar-kobar pulak nak buat lagi task melalui jobdirumah ni.. 1st income ni nak makan mee udang mak jah..ngehngeh..Bergelora perut oooi


Secara amnya melalui jobdirumah ini kadar pembayaran upah untuk setiap tugasan adalah antara $10 - $50. 

Ada upah yang lebih tinggi tetapi memerlukan kemahiran tinggi terutama melibatkan teknikal atau pun analisa

Tugasan di sekitar harga di atas ini adalah tugasan yang mudah dan kebanyakan boleh dilakukan dengan sedikit pengetahuan asas komputer. Ianya memang berbaloi untuk mencari sumber pendapatan sampingan.

Anda perlu tahu walaupun upah hanya $10 - $50 sahaja ia di bayar dalam nilai US Dolar. Nilai terkini semasa kami menulis email ini adalah $1.00 = RM4.27. Paling kurang tukaran adalah RM4.00 untuk setiap 1 US Dolar.

Terpulang berapa banyak tugasan yang anda boleh dan mampu ambil untuk menyiapkan kerja-kerja yang diberikan , itu terpulang kepada anda. Lagi banyak anda mengambil tugasan bermaksud lebih banyak upah yang akan di terima.

Jika anda berminat untuk buat duit melalui jobdirumah anda bolehlah mengikuti panduan asas dan melihat senarai kekosongan tugasan terkini melalui Login URL ini >>> Jobdirumah.com2 comments:

  1. Replies
    1. Tq tuan..Penerangan bagi soalan ini ada di website login URL di atas..Mohon pihak tuan klik URL tersebut untuk maklumat lanjut

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...