Thursday, 26 June 2014

SEDAPNYA MENIKMATI KELEMBUTAN ROTI BUN


Musim-musim panas ni, sedap jugak kalau dapat menikmati roti sambil cecah kopi ye tak..Tapi tak nak roti yang dah siap dibeli di supermarket..Tetapi teringin nak makan roti hasil air tangan isteri..Apalagi saya pun request pada isteri tercinta..Hehe

Tak sangka isteri tercinta pun mula sedang cari idea untuk buat menu petang..Maklumlah masing-masing lapar..Hehe..Jadi Roti Bun jadi pilihan..Bukannya apa..Resepi dan penyediaan untuk buat roti bun ini senang la katakan dan boleh disimpan lama sikit..Dan yang paling best walaupun lama disimpan ianya masih kekal gebu & kelembutannya masih terserlah..

Ala mesti ramai yang tertanya-tanya susah ke buat roti ni? Bagaimana dengan resepinya? Anda tidak perlu risau, anda disarankan untuk layari maklumat roti disini è VIDEO RAHSIA BUAT ROTI


InsyaAllah roti yang anda hasilkan pasti menjadi gebu dan sedap serta menjadi kesukaan anak-anak dan juga suami pasti turut memuji kelembutan roti yang anda hasilkan.

Bukannya apa ramai sangat yang merungut bila buat doh roti je pasti tidak naik gebu..Dan bila roti sudah siap di bakar ianya jadi keras pula..

Oklah..roti yang diidamkan sudah dibakar..tidak sabar untuk menikmati kegebuan roti & kelembutannya...Yummyyyyy

Bagi sesiapa yang ingin dapatkan resepi boleh download kat sini è VIDEO RAHSIA BUAT ROTI


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...