Monday, 24 February 2014

SEDAPNYA MENIKMATI DONUT YANG LEMBUT


Perrrhh best betul bila dapat makan donut hasil adunan tepung oleh isteri tersayang..Bukannya apa lama betul tidak makan donut ni..Yela jadi fobia bila nak buat donut takut donut tu jadi keras la, takut jadi kembang semacam la dan yang paling takut sekali ialah takut jadi tak sedap..Kalau tak sedap memang ke dalam tong sampah la jawabnya..Hehe..

Tapi kali ni memang donut yang dihasilkan memang terbaikkk..Sebab apa terbaik, sebabnya adalah cara membuat adunan tepungnya dan juga resepi yang terbaik dan semestinya berpandukan kepada PAKEJ LENGKAP RESEPI DONUT DAN CAKOI..Pakej ni dihasilkan oleh En Mohd Hairul Hissam..Memang terbaik pakej ini, sebabnya ianya adalah video ebook..Anda boleh belajar melalui video berkenaan step by step sehingga donut yang anda buat tu menjadi seperti donut heheheh..Cukup mudah untuk mengikutinya..

Bila makan donut tu terasa kelembutan donutnya..Tak sedar beberapa biji donut masuk ke mulut.. Maklumlah lapar la katakan..Orang lapar memang tak sedar berapa banyak yang dia makan..


Cuba tengok kelembutan & gebunya donut di atas..Semuanya berpandukan kepada PAKEJ LENGKAP RESEPI DONUT DAN CAKOI..Tengok gambar tu pun boleh jadi terliur..Kalau dah dapat makan comfirm sehingga menjilat jari..heheh


Yang ni pulak, donut untuk dibuat frozen dan di simpan dalam petiais..Bila dah frozen boleh makan bila-bila masa pun..Hanya perlu goreng semula saje..Lepas itu salut dengan gula halus..

Cukup mudah untuk membuatnya kalau anda tahu resepi dan adunannya..Apa lagi yang anda tunggu, hidangkan pada keluarga anda hidangan donut yang enak dan gebu..Kalau anda expert boleh ubah suai sedikit macam donut Big Apple tu...Pasti suami dan anak-anak anda sukakannya..Kalau anda berminat anda boleh dapatkan resepi dan videonya di sini è PAKEJ LENGKAP RESEPI DONUT DAN CAKOI


Monday, 17 February 2014

BEST DAPAT KOMISEN - JANUARI 2014

Ya Allah, Alhamdulillah

Dapat jugak komisen affiliates untuk rezeki bulan Januari 2014..Bukan apa, bukan senang nak dapat komisen ini..Kena la pasang banyak strategi untuk dapat hasil komisen ini..Dan yang paling penting sekali jangan putus asa untuk buat marketing online ini..Kenalah kerap buat promosi untuk jual produk affiliates ni..Lepas itu ibarat tunggu umpan mengena pada kailnya lah kan..Kalau kena dah tentu dapat komisen..hehe..Kadang-kadang komisen hingga 50%..Cuba bayangkan kalau produk tersebut RM100 dan komisen kalau terjual adalah 50%..Dah tentu anda dapat RM 50..Untung wooo..

Saya ambil masa 1 tahun jugak untuk study ilmu affiliates ini..Bukan boleh main redah camtu je..Yang penting kena la konsisten..Jom tengok komisen..hehe


Jadi sesiapa yang berminat boleh la pelajari ilmu dekat website ini è ILMU AFFILIATES

P/s Tidak rugi keluarkan sedikit wang untuk ilmu dan seterusnya jika ada ilmu maka boleh buat komisen yang berterusan.. 



Monday, 10 February 2014

PAKEJ LENGKAP RESEPI MUFFIN


ANDA SEMESTINYA SUKA MAKAN MUFFIN SEPERTI DI ATASKAN?

Memang sedap kalau dapat makan muffin tiap-tiap hari..Betul tak..Ada diantara kita yang tahu resepi untuk buat muffin ini…Tetapi tidak mustahil ada dikalangan kita yang kerap terjadi bilamana ingin membuat muffin ini akan timbul rasa bimbang seperti berikut :

  • Keliru mengenai resepi & bahan-bahan yang digunakan untuk pembuatan muffin dan juga cupcakes.
  • Tiada kemahiran asas dalam membuat muffin ini..Tetapi jika pernah buat tidak sesedap seperti yang dijual di kedai bakeri.
  • Tidak tahu teknik sukatan dan penyediaan yang betul untuk membuat muffin.
  • Tidak tahu teknik yang betul dalam menimbang, suhu membakar dalam oven dan macam-macam lagi.
  • Yang ini paling teruk sekali, jika anda pernah mengikuti kursus untuk belajar membuat muffin dan telah habiskan ratusan ringgit..Tetapi bila balik rumah, dan excited untuk ingin mencuba buat sendiri resepi muffin tersebut, dengan dukacitanya ianya tidak menjadi…malah muffin menjadi mendap, tidak kembang dan tak sedap langsung..

PENYELESAIAN MASALAH DI ATAS

Jika anda menghadapi situasi di atas, sebenarnya ada jalan penyelesaiannya..Mari saya perkenalkan kepada anda PAKEJ LENGKAP RESEPI MUFFIN yang mana pakej ini diajar dari asas sehingga anda mahir untuk membuat muffin yang sedap. Pakej lengkap dan terperinci ini dihasilkan oleh Puan Shida.



Pakej yang lengkap ini dihasilkan melalui video dan ebook iaitu semua cara membuat dan resepi muffin akan ditunjukkan secara step by step. Ini secara tidak langsung dapat menyenangkan anda, sambil menimbang dan mengaul bahan-bahan muffin, anda boleh melihat video mengenai cara-cara yang berikutnya tanpa tertinggal satu step pun. Cukup praktikal dan amat mudah bagi anda untuk mengikutinya..

BUAT DUIT DENGAN BISNES MUFFIN

Cukup mudah jika anda ingin buat bisnes muffin ini..Apabila anda sudah berjaya mengikuti semua step-step yang ditunjuk dalam pakej video berkenaan..dan terbukti muffin yang anda buat menjadi gebu dan sedap untuk dimakan, maka anda boleh mulakan untuk buat bisnes muffin hanya dari rumah ataupun anda boleh hantar ke kantin sekolah, kafeteria pejabat, kedai-kedai runcit..hehe.. Malah muffin kini menjadi antara goodies popular yang di letakkan ke dalam beg goodies majlis perkahwinan, pertunangan dan sebagainya..Ini adalah sebagai permulaan yang baik untuk anda tambah duit poket melalui bisnes muffin ini..


KEUNTUNGAN 100% BUAT BISNES MUFFIN

Keuntungannya bisnes muffin hampir 100%. Bayangkan Jika anda jual 1 biji muffin, anda boleh untung RM3 sebiji bergantung pada jenis muffin dan saiz. Jika anda dapat jual 1000 biji untuk goodies majlis perkahwinan, maka keuntungan yang anda perolehi adalah RM3 Ribu..Memang berbaloi buat bisnes muffin ini..Inilah perniagaan yang menguntungkan yang patut untuk anda ceburi sekarang ini..

PAKEJ LENGKAP RESEPI MUFFIN YANG HARUS DIMILIKI

Pakej lengkap ini akan membantu anda untuk menghasilkan muffin yang halus lembut gebu serta lazat. Pembelajaran melalui video ebook dihasilkan khas untuk anda oleh Puan Shida dan pakej ini mengandungi gabungan video, gambar dan text untuk memudahkan anda mengikuti cara membuat muffin..Anda akan belajar secara praktikal dan terperinci melalui modul-modul yang menarik secara step by step. Mari kita lihat 6 video pelbagai aneka resepi muffin yang menarik ini.

Klik di sini untuk lihat è #6 VIDEO PELBAGAI ANEKA RESEPI MUFFIN

KELEBIHAN MEMILIKI PAKEJ HEBAT INI

Setakat ini tiada pakej resepi muffin yang selengkap ini..Jika anda ingin memiliki pakej ini, anda telah membuat keputusan yang tepat yang mana anda bukan sekadar mendapat resepi muffin yang terbaik dari pakej ini..Tetapi anda akan diajar teknik-teknik penting atau rahsia dalam menghasilkan muffin yang lazat yang menjadi kegemaran kita semua. Semua teknik penting ini akan diajar secara step by step dari perkara yang paling asas sehinggalah anda mahir..Insyallah anda akan mahir jika segala teknik yang diberikan, anda dapat ikuti dan lakukannya dengan sempurna..

"ANDA DIJAMIN MAHIR UNTUK MEMBUAT MUFFIN YANG LAZAT TANPA PERLU PERGI KURSUS"

Apa tunggu lagi..Semuanya ini ditunjukkan melalui pakej video ebook dan ia termasuk dengan penerangan bersuara yang mudah difahami oleh anda..Selain itu, anda boleh mengulangnya beberapa kali sehingga anda mahir. Jika anda terlupa, anda boleh kembali semula kepada video tutorial yang disediakan..Oleh itu bertindak sekarang..Semua penerangan mengenai PAKEJ LENGKAP RESEPI MUFFIN telah dihuraikan panjang lebar..Dapatkan segera, pakej yang terbaik dengan harga murah dan amat berbaloi untuk memilikinya..


DENGAN ITU DAPATKAN SEGERA PAKEJ INI

Sila klik Link dibawah

Monday, 3 February 2014

PAKEJ LENGKAP RESEPI KEK COKLAT


ANDA SUKA MAKAN KEK COKLAT?

Yummyyy sehingga menjilat jari..Lelehan coklat pada kek sudah cukup membuatkan kita terliur untuk ingin menikmatinya.. Semestinya kita semua suka sangat makan kek coklat terutama anak-anak kesayangan kita.. Ramai juga dikalangan kita juga yang tahu akan resepi untuk buat kek coklat…Akan tetapi, bukan semua diantara kita, mahir dalam membuat adunan kek coklat malahan terdapat pelbagai masalah yang kita hadapi seperti berikut :
  • Tahu resepi kek coklat tetapi tidak pernah buat langsung. Namun jika pernah buat tidak sesedap dan lembut seperti yang dijual dikedai kek
  • Cara sukatan dan penggunaan bahan-bahan untuk buat kek yang diberikan dalam resepi tidak tepat dan ada yang tertinggal.
  • Yang paling sedih sekali adalah, anda pernah pergi kursus untuk belajar membuat kek coklat dan berhabis ratusan ringgit..Tetapi bila ingin memcuba buat sendiri kek coklat berkenaan, malangnya kek tersebut tidak menjadi malah rasa tidak sedap, tekstur kek agak keras dan mendap serta coklat yang menyelaputi diatas kek agak pahit..mesti sedihkan..

“ANDA BOLEH MEMBUATNYA WALAUPUN TIADA PENGALAMAN”

Memperkenalkan kepada anda Pakej Lengkap Resepi Kek Coklat yang mana pakej ini mengajar dari perkara yang paling asas sehingga anda mahir untuk membuat adunan kek beserta dekorasi kek. Pakej lengkap dan terperinci ini dihasilkan oleh Puan Shida. Dengan pakek ini, anda akan dapat menyiapkan kek yang lazat, lembut dan sedap serta digemari oleh anak-anak dan kawan-kawan anda.

Pakej lengkap ini dihasilkan melalui video iaitu semua cara membuat kek coklat akan ditunjukkan secara step by step. Ini memudahkan anda sambil membuat adunan kek, anda boleh melihat video berkenaan mengenai cara-cara yang berikutnya tanpa tertinggal satu step pun.. Semuanya akan ditunjukkan melalui pakej video dan ia termasuk dengan penerangan bersuara yang detail serta mudah difahami oleh anda…Cukup mudah bukan..Ini secara tidak langsung dapat meningkatkan kemahiran anda untuk membuat kek.


PAKEJ RESEPI KEK COKLAT YANG HARUS DIMILIKI

Pakej lengkap ini akan membantu anda untuk menghasilkan kek coklat yang lembut, sedap dan lazat. Pembelajaran melalui video dihasilkan khas untuk anda oleh Puan Shida dan ia mengandungi gabungan video, gambar dan text.  Anda akan belajar secara praktikal melalui 11 video cara membuat kek yang menarik dan juga anda akan diajar dengan terperinci sehinggalah pada hiasan atau dekorasi kek. Mari kita lihat dengan lebih terperinci 11 video yang menarik ini.

Klik di sini untuk lihat è #11 VIDEO PAKEJ RESEPI KEK COKLAT




FAEDAH DAN KELEBIHAN MEMILIKI PAKEJ INI

Pakej yang ditunggu-tunggu dan lengkap yang menjadi rebutan !!! Sekiranya anda berkeinginan untuk memiliki pakej resepi kek coklat ini, anda telah membuat keputusan yang tepat, yang mana anda bukan sekadar mendapat resepi yang terbaik dari pakej ini. Tetapi anda akan diajar teknik-teknik penting atau rahsia adunan dalam penghasilan kek coklat yang sedap. Woooow !!


“ANDA DIJAMIN MAHIR UNTUK MEMBUAT KEK COKLAT WALAUPUN HANYA BELAJAR MELALUI VIDEO DI RUMAH”


Anda tidak perlu risau kerana kelebihan pakej video ini, anda boleh mengulangnya beberapa kali sehingga anda mahir tanpa perlu menghadiri kursus yang caj bayarannya adalah ratusan ringgit.. Jika anda terlupa, anda boleh kembali semula kepada video tutorial yang disediakan.

Bertindak segera !!..Semua penerangan mengenai PAKEJ LENGKAP RESEPI KEK COKLAT telah dihuraikan dengan detail..Dapatkan segera, pakej yang murah ini dan anda akan dapat bermanafaatnya.


DENGAN ITU DAPATKAN SEGERA PAKEJ INI

Untuk tempahan sila Klik Link dibawah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...