Mesti kita tercari-cari resepi
yang betul untuk membuat putu piring, putu bambu kan, selalunya resepi yang kita dapat kalau
kita buat mesti tidak menjadi kan.. Jadi saya syorkan untuk anda dapatkan
panduan atau pakej resepi yang lengkap untuk buat putu bambu ini.
Kenapa anda perlu dapatkan pakej
resepi ini sedangkan anda boleh cari maklumat resepi putu piring, putu bambu ini di
internet?
Jawapannya adalah, pakej resepi yang
lengkap ini dihasilkan dalam bentuk Video
CD yang memuatkan Video Interaktif cara membuat putu dan juga ditunjukkan untuk
anda, bagaimana untuk memulakan bisnes dengan pengiraan keuntungan melalui
bisnes putu bambu ini. Pasti berbaloi bukan?
Melalui pakej lengkap resepi rahsia
putu ini, ianya akan memberikan anda cara step by step di dalam bentuk video
mengenai teknik membuat putu, cara membuat inti putu, cara membuat putu terbaru
(selain putu bambu/piring), resepi inti putu terbaru (kaya, coklat, kelapa
manis, kacang tanah, kacang merah), pengiraan kos bahan, pengiraan keuntungan,
strategi menjalankan bisnes putu dan juga tambahan bonus pembuatan putu mayam.
Berikut disertakan bagi tips dan teknik menghasilkan kuih putu bambu dan putu piring ini sedap dan menepati kehendak selera pelanggan..Semestinya lepas ini bisnes anda dapat keuntungan kencang..Hehe
Anda perlulah menguasai teknik
berikut:
- Teknik menimbang dan mengaul bahan-bahan putu
- Teknik melubangkan dan mengukus serbuk putu
- Teknik mengesek dan menghaluskan serbuk putu
- Teknik memasukkan serbuk putu ke dalam acuan
- Teknik memasukkan gula melaka ke dalam putu
- Teknik mengeluarkan putu dari acuan
- Teknik penyediaan gula melaka parut
Semua teknik tersebut diajar
melalui pakej lengkap Resepi Putu Piring, Putu Bambu yang halus, lembut dan sedap
Pada pendapat saya,pakej ini
sungguh lengkap untuk anda membuat putu serta memulakan bisnes putu dan margin
keuntungan bisnes putu tetap tinggi iaitu hampir 300%.
Untuk lebih detail tentang resepi
putu bambu, putu piring dan 10 aneka putu, jom ke laman webnya >>> RESIPI PUTU PIRING, PUTU BAMBU YANG HALUS, LEMBUT DAN SEDAP
No comments:
Post a Comment