Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, February 3, 2013

PAKEJ LENGKAP CARA-CARA BUAT ROTI


FOTO: MY WIFE - IERA 


ANDA SUKA MAKAN ANEKA ROTI BUN,  PAU & PIZZA ?

Ramai di kalangan kita suka makan roti bun, pau dan pizza..dan ramai juga yang tahu resepi untuk buat roti bun, pau dan pizza ini…tetapi ada diantara kita yang kerap kali buat adunan roti, pau dan pizza tetapi timbul rasa bimbang seperti masalah dibawah :
  • Tidak pernah buat dan tiada kemahiran asas dalam membuat bun dan pau..tetapi jika pernah buat tidak sesedap dan lembut seperti yang dijual dikedai
  • Tidak tahu cara sukatan dan penggunaan bahan-bahan yang betul untuk buat roti bun dan pau
  • Tidak tahu teknik yang betul dalam menguli, membahagikan doh, membulatkan doh dan macam-macam lagi
  • Ni yang paling teruk..hehe..anda pernah pergi kursus belajar untuk buat pelbagai jenis roti dan habis ratusan ringgit. Tetapi bila balik rumah, dan cuba buat sendiri roti bun,pau @ pizza tapi tak jadi juga…malah roti jadi keras pula..



PENYELESAIAN MASALAH DI ATAS

Jika anda menghadapi masalah di atas..Saya ada cara & ingin memperkenalkan kepada anda Pakej Cara-Cara Buat Roti, Pau dan Pizza yang mana pakej ini meliputi praktikal dari asas sehingga anda mahir untuk membuat adunan roti. Pakej lengkap dan terperinci ini dihasilkan oleh Encik Mohd Hairul Hissam. Anda akan diajar dari perkara asas iaitu menimbang bahan, menguli, membulatkan doh sehinggalah anda dapat menyiapkan roti bun, pau dan pizza yang lembut dan sedap.

Panduan lengkap untuk pakej ini dihasilkan melalui video iaitu semua cara membuat roti akan ditunjukkan secara step by step. Ini memudahkan anda sambil membuat adunan roti, anda boleh melihat video berkenaan mengenai cara-cara yang berikutnya tanpa tertinggal satu step pun. Cukup mudah bukan..

BUAT BISNES DENGAN ROTI BUN..BOLEH KER?

Tentulah boleh…Ok setelah anda BERJAYA mengikuti semua step-step yang ditunjuk dalam pakej video berkenaan..dan terbukti roti bun,pau dan pizza yang anda buat menjadi lembut dan sedap, maka anda boleh mulakan untuk buat bisnes roti hanya dari rumah..ataupun anda boleh hantar ke kantin sekolah, kedai runcit..hehe..Ini secara tidak langsung, anda dapat menceburi perniagaan roti secara kecil-kecilan dan ia adalah permulaan yang baik untuk anda menambahkan duit poket hanya menjual beraneka jenis roti..

BUAT DUIT " KEUNTUNGAN" MELALUI BISNES ROTI

Bayangkan kos anda untuk buat roti sekitar RM0.50..tetapi anda menjual di kedai runcit, kantin sekolah, cafĂ©, dengan harga RM 1.50..Woowww…tengok tu...banyak tu untung...Keuntungan anda hanya dengan jual roti hampir tiga kali ganda dari kosnya. Inilah perniagaan yang menguntungkan yang patut untuk anda ceburi sekarang ini..Jadi apa tunggu lagi dapatkan segera Pakej Cara-Cara Buat Roti, Pau dan Pizza 




PAKEJ LENGKAP CARA BUAT ROTI YANG HARUS DIMILIKI

Pakej lengkap ini akan membantu anda untuk menghasilkan aneka bun, pau dan pizza yang lembut dan lazat. Pembelajaran melalui video ebook dihasilkan khas untuk anda oleh Encik Mohd Hairul Hissam dan pakej ini mengandungi gabungan video, gambar dan text.  Anda akan belajar secara praktikal melalui 7 modul-modul yang menarik dan juga anda akan diajar dengan terperinci secara step by step. Mari kita lihat dengan lebih terperinci 7 Modul yang menarik ini.

Klik di sini untuk lihat : 7 MODUL PAKEJ LENGKAP CARA-CARA BUAT ROTI
KELEBIHAN MEMILIKI PAKEJ INI 

"ANDA DIJAMIN MAHIR BUAT ROTI DENGAN PAKEJ INI"

Untuk makluman anda, sekiranya anda ingin memiliki pakej ini, anda telah membuat keputusan yang bijak yang mana anda bukan sekadar mendapat resepi yang terbaik dari pakej ini. Tetapi anda akan diajar teknik-teknik penting atau rahsia adunan dalam pembuatan roti bun, pau dan pizza. Semua panduan penting ini akan diajar secara step by step dari perkara yang paling asas sehinggalah anda mahir membuatnya.. 

Semuanya ini ditunjukkan melalui pakej video ebook dan ia termasuk dengan penerangan bersuara yang detail serta mudah difahami oleh anda..Selain itu kelebihan menggunakan video ebook ini, anda boleh mengulangnya beberapa kali sehingga anda mahir. Jika anda terlupa, anda boleh kembali semula kepada video tutorial yang disediakan. Jadi apa tunggu lagi..Semua penerangan mengenai PAKEJ LENGKAP CARA-CARA BUAT ROTI telah dihuraikan panjang lebar..Dapatkan segera, pakej yang murah dan berbaloi untuk memilikinya..


DENGAN ITU DAPATKAN SEGERA PAKEJ INI

Untuk tempahan sila Klik Link dibawah :


20 comments:

  1. slm..terima kasih bg info pakej ini..sy tertarik & dh beli dh pakej ni..apa yang saya nk kongsikan ialah sy berpuas hati dgn pakej ini dan roti yg sy buat dapat pujian dr family..tq byk2..mmg puas hati..

    ReplyDelete
  2. wslm..sama2 trima kasih..sy hny blh bg info/maklumat yg terbaik utk kalian semua..hrp puan trus success.

    ReplyDelete
  3. salam..sy pernah beli pakej ini..masa tu tgh nak blaja & syok sgt nak buat roti dan pizza..so juz nk bgtau yg pakej ini amat berbaloi untuk dimiliki..trimas

    ReplyDelete
  4. wslm..mmg berbaloi..klu mane2 yg nk buat bisnes roti & pau & pizza tu..pakej ni yg terbaik..tq

    ReplyDelete
  5. slm..nk bgtau..sy dh dpt pakej roti ni & buat apa yg diajar..alhamdulillah roti yang sy buat mmg menjadi dan gebu2..i like..

    ReplyDelete
  6. wslm..sama2 kita manafaatkan ilmu yg telah dipelajari dlm pakej ini

    ReplyDelete
  7. Salam..Time kasih kpd pemilik blog yg promote pakej ini..alhmdulillah pakej ini byk membantu sy utk tmbh side income buat roti..

    ReplyDelete
  8. Wslm.sama-sama puan.Di harap pakej ini dapat membantu jualan roti bg menjana pendapatan yang berterusan.Amin

    ReplyDelete
  9. Bleh kita tahu berapa harganya? Saya nk kumpul duit dulu nk beli sbb nk belajar dikelas2 memang x mampu laa.. Yg ni mungkin murah sikit harapnya.. Xda yg nk bantu org yg betul2 xmampu.. Biarlah saya kumpul duit hasil jualan kuih2 biasa saya ni dulu.. T.kasih . Jamilah 0193431256

    ReplyDelete
  10. Setakat ini harga pakej bg produk ini RM 60.00 puan..Pakej ini amat membantu untuk buat bisnes roti..

    ReplyDelete
  11. salam tuan..pakej nie ada lg x..

    ReplyDelete
  12. wslm Pn Rabiah..ada lagi pakej ni..dapatkan segera..

    ReplyDelete
  13. salam..wah de video ek utk buat roti..xyah g kursus camni..hehe..

    ReplyDelete
  14. wslm..aah ada video..step by step cara buat roti..mmg praktikal & xperlu g kursus..blh ulang byk kali video terrr..hehe

    ReplyDelete
  15. salam tuan admin..just nk komen kat sini, video ni mmg lengkap & mmg puashati memilikinya, xrugi sy belinya..skrg ni dok terima tempahan roti..tq admin sb bg review video ni..

    ReplyDelete
  16. wslm..wah tahniah sbb dpt tempahan roti.usaha tngga kejayaan..dh maju nnti jgn lupa msg sy..hehe

    ReplyDelete
  17. salam admin..pakej buat roti ni ada lagi tak? nk beli la sb dari comment di atas menarik minat sy utk nk beli..harap de lagi..

    ReplyDelete
  18. wslm Pn Izra..ada lagi..dapatkan segera..insyallah pakej ni pasti berbaloi jika dimiliki oleh puan

    ReplyDelete
  19. Assalaamualaikum ada lg x pakej ni.. Mcmana cara nk dpt kn nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..ada lagi puan..blh dapat melalui Link Website yang tertera untuk tempahan..klik di sini : Pakej Lengkap Cara-Cara Buat Roti

      Delete