Thursday, 12 March 2015

WOW DAHSYAT BISNES AIR UNTUNG RM 500 SEHARI


Bisnes Air adalah salah satu bisnes yang paling menguntungkan. Memang untung sebabnya tak susah mana pun nak siapkan keperluaannya. Tempat yang strategik untuk berniaga air balang adalah di pasar malam. Boleh dikatakan setiap pembeli yang datang ke pasar malam untuk membeli makanan pasti akan membeli air betul tak. Tu salah satu potensi untuk jana keuntungan yang cepat.Orang beli makanan pasti mahukan air untuk minum. hehe

Harga untuk 1 bekas air yang selalu di tawarkan adalah RM1 dan juga RM2 mengikut saiz. Semestinya peluang untuk jana pendapatan dengan menjalankan perniagaan menjual air balang ini adalah sangat menguntungkan.

KEUNTUNGAN BISNES AIR SANGAT LUMAYAN
Cuba anda buat perkiraan kos semua persiapan untuk memulakan bisnes air balang adalah anggaran sebanyak RM 600

Untung Jualan Bisnes Air untuk 1 hari adalah sebanyak RM 500 x 15 hari berniaga = RM 7,500

Wow giler 15 hari bisnes air dapat RM 7,500.. Memang meletop dan menguntungkan !!!

BISNES AIR BOLEH DIJALANKAN SAMBIL BEKERJA
Ya, bisnes air balang boleh dijalankan secara sampingan sambil bekerja. Bisnes air boleh dijalankan selepas anda balik kerja atau pada hari cuti anda.  Ini kerana bahan bisnes air boleh disediakan dengan cepat. Manakala bahan mentahnya menggunakan bahan-bahan yang boleh disimpan lama. Anda tidak perlu selalu ke pasar. Tambahan lagi bisnes air mempunyai permintaan sangat tinggi. 

BAGAIMANA UNTUK BELAJAR BISNES AIR INI ?
Saya sarankan kepada anda yang ingin buka bisnes air balang ini boleh dapatkan pakej lengkap ini yang akan mengajar anda membuat aneka bisnes air, aneka dadih dan aneka mousse yang sedap dan lazat. Pembelajaran melalui video ebook ini mengandungi gabungan video, gambar dan text. Melalui 6 modul yang menarik, anda akan diajar secara terperinci step by step.

Jom lihat dengan lebih terperinci 6 modul yang menarik ini >>> PAKEJ LENGKAP BISNES AIR


APA YANG ANDA AKAN PELAJARI MELALUI PAKEJ INI ?

14 JENIS AIR BALANG POPULAR
Di dalam modul ini anda akan diajar secara terperinci melalui video step by step dalam pembuatan 14 jenis air balang popular. Di bawah ini teknik-teknik dan rahsia yang bakal dipelajari.
  • Air Tebu (Anda diajar cara pantas mengupas kulit tebu, cara guna mesin tebu dan cara jualan air tebu)
  • Air Kelapa (Anda diajar cara mengupas kelapa dan penyediaan air kelapa)
  • Air Cendol Pandan (Anda diajar cara membuat cendol hijau, air santan tahan lama,  air gula merah power dan merebus kacang merah)
  • Air Asam Tiga Rasa (Anda di ajar cara menaikkan rasa asam, jenis asam yang digunakan dan penyediaan bisnes air ini)
  • Air Asam Boy (Anda di ajar cara menaikkan rasa asam, jenis asam yang digunakan dan penyediaan bisnes air ini)
  • Air Asam Girl (Anda di ajar cara menaikkan rasa asam, jenis asam yang digunakan dan penyediaan bisnes air ini)
  • Air Jambu Asam (Anda di ajar cara menaikkan rasa asam, jenis asam yang digunakan dan penyediaan bisnes air ini)
  • Air Katira (Anda diajar cara untuk membuat air katira kos rendah dan air katira kos tinggi)
  • Air ABC Rock (Anda diajar cara pembuatan air ABC Rock)
  • Air Teh Bunga (Anda diajar cara pembuatan air Teh Bunga)
  • Air Mata Kucing (Anda diajar cara pembuatan air Mata Kucing)
  • Air Tembikai Laichi (Anda diajar pembuatan air Tembikai Laichi)
  • Air Carrot Susu (Anda diajar cara pembuatan air karet susu)
  • Air Tembikai Susu (Anda diajar cara pembuatan air tembikai susu)
Semua resepi, cara, rahsia dan teknik-teknik penting ini diajar melalui video step by step dengan suara yang jelas.

Jom lihat dengan lebih terperinci 6 modul yang menarik ini >>> PAKEJ LENGKAP BISNES AIR


BOLEH PANDAI KE BELAJAR DENGAN VIDEO INI?
Ya sudah tentu, Kelebihan menggunakan video ebook ini, anda boleh mengulangnya beberapa kali sehingga anda mahir. Jika anda terlupa, anda boleh kembali semula kepada video tutorial yang disediakan. Video ini dihasilkan oleh Encik Mohd Hairul Hissam yang terbukti berkesan dan beliau telah menghasilkan suatu perkongsian ilmu yang banyak manafaatnya.

Jadi apa tunggu lagi, Setiap langkah ada diajar, lengkap dengan penerangan dan tips rahsia. Jadi walaupun takde asas @ zero knowledge pun InsyaAllah akan boleh mula buat sendiri. Seronok betul!!

Dapatkan segera melalui website ini jika anda ingin buat duit dalam bisnes air balang ini. Jom layari website ini >>> WOW DAHSYAT BISNES AIR UNTUNG RM 500 SEHARI

*** Selain bisnes air, anda boleh selitkan juga Bisnes Taufufah. Ni pun bisnes boleh wat untung jugak tau. Kalau anda nak tahu resepi buat taufufah boleh layari website ini >>> RESEPI TAUFUFAH MELETOP



10 comments:

  1. Bgusnya ada panduan bisnes air balang ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye tuan..sesuai untuk yang mahu memulakan perniagaan dan keuntungannya berlipat kali ganda

      Delete
  2. Ramai yang nak tahu cara mula bisnes air ni. Lagipun puasa dah nak dekat. Tapi kena gak tahu berapakah modal bisnes air.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye tuan..blh baca panduan bisnes air ini..insyallah menguntungkan

      Delete
  3. Assalam sahabat..tq perkenalkan pakej ni..alhamdulillah dgn panduan pakej sy dh buka booth di bazar ramadahan damansara..alhamdulillah keuntungannya masyaallah..tq sahabat

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslam tuan..alhamdulillah tuan..semoga tuan dilimpahkan rezeki dan keuntungan dari bisnes tuan ini..

      Delete
  4. Salam tuan.tq perkenal pakej ini.mmg berbaloi.sy dh start berniaga kecil2an di pasar malam setiawan perak.alhamdulillah dapat menampung family dgn bisnes air ini.tq tuan semoga tuan dirahmati allah

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm tuan.alhamdulillah.gembira sy mendengarnya.semoga usaha tuan berterusan dan sy doakan agar bisnes tuan mendapat keuntungan berlipat ganda.insyallah

      Delete
  5. daudsi bin darus3 April 2017 at 09:01

    assalam tuan. tq perkenalkan pakej ni.alhamdulillah sy telah berniaga air kecil-kecilan di rawang & sambutan agak menggalakkan.tq tuan

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm tuan. alhamdulillah. didoakan tuan sukses selalu

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...